Apă curentă la Uda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

376 de gospodării din Uda au fost racordate la noua reţea pentru care s-au cheltuit 2,5 mii lei. 

Reţeaua de alimentare cu apă potabilă introdusă în comuna comuna Uda a fost recepţionată, ieri,  de Consiliul Judeţean  Având o lungime de 8.400 metri, în primă etapă, reţeaua de alimentare va servi 376 de gospodării, aproximativ 1.000 de locuitori beneficiind de apă curentă. Finanţată prin O.G. 7/2006, valoarea totală a investiţiei este de 2.535,153 mii lei (sistemul I + sistemul II), din care cofinanţarea de la bugetul local este de 476 mii lei (sistemul I + sistemul II).

„Faptul că această lucrare a fost realizată nu poate decât să ne bucure, deoarece într-o ţară europeană este absolut necesar ca locuitorii să beneficieze de apă potabilă curentă. În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, această investiţie este un mare succes pentru administraţia publică locală şi sperăm ca şi pe viitor şi alte obiective să primească finanţare în baza OG 7/2006”, a declarat preşedintele Constantin Nicolescu.

Lucrarea a fost inclusă pe lista de investiţii prin Programul guvernamental de alimentare cu apa la sate din 2006 şi s-a derulat prin Consiliul Judetean.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite