Antidrog Argeș organizează o serie de activități de Ziua împotriva drogurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Printre acțiunile organizate se numără distribuirea de materiale promoționale și întâlniri cu deținuții de la Penitenciarul Colibași. Activitățile se vor încheia vineri.

Între 26 și 29 iulie, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Argeş, va organiza o serie de activităţi care au ca scop informarea şi sensibilizarea populaţiei cu privire la riscurile generate de consumul si traficul ilicit de droguri. Evenimentele marchează Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Consumului Ilicit de Droguri, care se sărbătorește în fiecare an, la 26 iunie.

Acțiunile au debutat marți, cu o întâlnire publică denumită „O viață sănătoasă fără droguri” in parteneriat cu  Direcția de Sănătate Publică Argeș, cu participarea instituțiilor publice locale, ONG-uri.

De asemenea, cu această ocazie s-a lansat campania națională „Prea rebel să fii condus”. Miercuri, între orele 09.00-14.00 în fața  Muzeului Județean Argeș are loc o acțiune de panotaj cu implicarea voluntarilor centrului. Joi, Antidrog Argeș va organiza în parteneriat cu Penitenciarul Colibași o activitate de prevenire în mediul penitenciar realizată cu specialiștii și deținuții din cadrul Penitenciarului.

Activitățile dedicate zilei împotriva drogurilor se vor încheia vineri. Între orele 12.00 - 16.00 specialiștii Centrului se vor deplasa la Bazinul Olimpic Pitești, unde vor distribui materiale promoționale și pliante cu mesaj antidrog celor prezenți.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite