Angajații Societății de Placaj din cadrul Alprom refuză să mai meargă la serviciu din cauză că au încasat 100 de lei din salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

220 de angajați refuză, de două zile, să se mai prezinte la serviciu. Oamenii sunt supărați pe conducerea societății care le-a dat doar 100 de lei din avans și din luna mai și până acum nu le/a mai distribuit tichetele de masă prevăzute în contractul colectiv de muncă.

De trei zile, cei 220 de angajați de la Societatea de Placaj din cadrul Alprom au refuzat să se mai prezinte la serviciu.

Oamenii sunt nemulțumiți că nu și-au primit drepturile salariale. Vinerea trecută, salariații au încasat doar 100 de lei din avans, motiv pentru care au decis cu toții să nu mai muncească.

Liderul sindical spune că istoria se repetă la această societate, după ce anul trecut oamenii nu și-au mai primit luni la rând tichetele de masă.

“Angajații cer: demisia directorului general, să li se plătească drepturile salariale restante şi să fie respectat contractul colectiv de muncă. Din luna mai a acestui an n-au mai primit bonuri“, a declarat Nicolae Corban, lider al sindicatului Alprom. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite