Angajaţii Renault au alergat pentru o cauză nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Renault au alergat pentru a sprijini o campanie împotriva cancerului de sân
Angajaţii Renault au alergat pentru a sprijini o campanie împotriva cancerului de sân

Un grup de 251 de angajaţi din Grupul Renault în România a participat la Crosul Casiopeea, prima cursă dedicată luptei împotriva cancerului la sân, organizată duminică în parcul Herăstrău.

Datorită numărului mare de angajaţi dispuşi să alerge pentru o cauză nobilă, Renault România s-a plasat pe locul II în cadrul probei Corporate Challenge, proba pentru companii. Grupul Renault a achitat taxa de participare pentru fiecare angajat sau membru al familiei sale înscris în cursă, banii urmând sa fie donaţi de organizatori unor asociaţii  care sprijină lupta împotriva cancerului la sân.

Astfel, salariaţi din toate entităţile grupului Renault în România, de naţionalitate română, franceză, turcă şi mexicană, şi-au demonstrat condiţia fizică, unii dintre ei plasându-se pe locuri fruntaşe în clasamentul individual al diferitelor probe la care au participat.

Pentru probele masculine, adolescenţi şi 5 km, Renault România a oferit premii constând în diverse articole promoţionale din gamele Renault Sport şi F1 (genţi de voiaj, geci, ceasuri, tricouri, şepci, miniaturi F1 etc).

Crosul Casiopeea a fost organizat de Camera Franceză de Comerţ şi Industrie din România, alături de Comitetul Olimpic Român şi Primăria Municipiului Bucureşti.

Banii strânşi în urma maratonului vor fi donaţi Institutului de Oncologie din Bucureşti „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” pentru achiziţia de peruci (căderea părului este unul dintre efectele secundare ale chimioterapiei şi radioterapiei) şi proteze mamare, cu sisteme speciale de susţinere, pentru femeile aflate în tratament.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite