Andreea Bănică şi Lavinia cântă la Piteşti, în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistele sunt invitatele Euromall Piteşti şi Carrefour, care vor să-şi distreze clienţii în acest weekend. Pe lângă concertele incendiare, show-urile vor fi condimentate cu prezentări de costume de baie şi lenjerie intimă.

Vara va fi şi mai fierbinte, în acest weekend, la Euromall Piteşti.

Mâine, de la ora 18.30, are loc prezentarea de modă „Summer Fashion Show”.

Tendinţele estivale din acest an, în materie de croieli şi imprimeuri, vor fi aduse în faţa publicului într-o paradă care va acapara toate privirile.

Modelele, îmbrăcate în costume de baie şi în cea mai sexy lenjerie intimă din ultimele colecţii ale brand-urilor Jolidon şi Gatta, vor defila prin faţa spectatorilor.

Show-ul va continua cu lansarea colecţiei Only, moment în care, din nou, manechinele vor fi în centrul atenţiei.

La ora 20.00, un concert incendiar va răsuna în incinta Euromall.

Andreea Bănică,  împreună cu superbele sale animatoare îi vor încânta pe cei prezenţi cu un show de muzică şi dans.

Din repertoriul cântăreţei care, mai nou, are succes şi peste hotare, nu vor lipsi hiturile: „Love in Brasil”, „Samba”, „Le Ri RA” şi „Sexy”, care au făcut furori în toate cluburile şi discotecile din ţară.

Carrefour se sărbătoreşte cu Lavinia

În aceeaşi zi, de la ora 18.00, este distracţie mare şi la Jupiter City.

Carrefour Piteşti, din incinta respectivei galerii comerciale, sărbătoreşte 10 ani de la deschiderea primului magazin din ţară, sub acest brand.

Cu această ocazie, tot o domnişoară sexy este invitata specială a organizatorilor.

Cântăreaţa Lavinia, cunoscută pentru piesele „Doar eu sunt perechea ta”, „Vida mia” sau „Suflet lângă suflet” va urca pe scena din incinta centrului comercial şi va face atmosferă, alături de dansatoarele ei.

În plus, până la 12 iulie, dată la care Jupiter City împlineşte trei ani, clienţii pot participa la tombola specială, care pune în joc un tort aniversar, animaţii, sesiuni de creaţie pentru cei mici şi chiar o maşină.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite