Piteşti: Anca şi Genu, doi dintre nou-veniţii de la Zoo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Anca şi Genu, doi dintre nou-veniţii de la Zoo
Piteşti: Anca şi Genu, doi dintre nou-veniţii de la Zoo

La  Grădina Zoologică din Piteşti au fost aduse două lame şi patru lebede cucuiate

De astăzi,  piteştenii care trec pe la Zoo Piteşti vor avea surpriza să găsească aici locatari noi:  Anca şi Genu,  o pereche  de lame. Masculul a fost adus de la Bucureşti, contra sumei de 500 de lei iar femela este o donaţie de la Zoo Craiova.

Printre noii locatari ai Grădinii Zoologice Piteşti se numără şi două perechi de lebede cucuiate, una neagră şi alta albă.  Fiecare din cele două lebede negre a costat câte 250 de lei în timp ce pentru cele negre s-au cheltuit câte 200 de lei.

 Lebedele aşteaptă să fie botezate
 Lebedele cucuiate  au fost aduse  de la Bucureşti şi nu au ajuns încă la vârsta maturităţii. Primii boboci negri vor ieşi abia  în 2011 iar primii boboci albi, un an mai târziu. Păsările n-au fost încă botezate. Lor le vor fi naşi şcolarii şi preşcolarii care vor vizita Zoo Piteşti în săptămâna de activităţi practice.

 Programul de vizită este de marţi până duminică între orele 9.00 şi 19.30. Preţul unui bilet  pentru adulţi este 3 lei. Copiii, elevii şi studenţii plătesc 2 lei iar in cazul grupurilor mai mari de 10 persoane tariful este de un leu/pers.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite