Pitesti: Alte peste 500 de familii au rămas fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Alte peste 500 de familii au rămas fără apă caldă
Pitesti: Alte peste 500 de familii au rămas fără apă caldă

A pocnit iar magistrala. O avarie apărută în cartierul Găvana III i-a lăsat fără  apă caldă pe piteştenii racordaţi la punctele termice 906, 907 şi 912.

 Din cauza presiunii, conducta s-a spart în această dimineaţă, în jurul orei 04.00. Echipele Serviciului public de termoficare au izolat magistrala şi au oprit cele 3 puncte termice.
„ Pentru că am pornit cu Cet Nord, era de aşteptat ca avariile să apară în această parte a oraşului. Găvana şi toate celelate cartiere până în Centru, sunt mai aproape de Cet, iar în repectivele zone, pe conducte se formează o presiune mai mare decât s-ar fi format dacă am fi reluat furnizarea agentului termic cu Cet Sud. De altfel, până în iulie, avariile erau concentrate în partea de sud a oraşului.” explică Aurelian Niţă, directorul Serviciului public de termoficare.

 Peste 500 de familii au fost afectate de avarie
 Intervenţia pe magistrală a început la ora 07.00. ,,Echipele noastre lucrează la remedierea problemelor şi sperăm ca în jurul orelor 13.00-14.00 să repornim punctele termice şi să reluăm furnizare apei cade.”, spunea dimineaţă, Aurelian Niţă, directorul Serviciului Public de Termoficare.
 La cele 3 puncte termice sunt racordate peste 500 de apartamente.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite