Piteşti: Alege de aici la ce restaurant să petreci de Revelion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puţine restaurante din Piteşti mai organizează petreceri de Revelion
Puţine restaurante din Piteşti mai organizează petreceri de Revelion

Mai mult de jumătate dintre cele 20 de restaurante piteştene chestionate de „Adevărul de Seară” nu s-au hotărât încă sau nu vor organiza petrecere de Revelion. Cele şapte restaurante care găzduiesc party-uri pentru noaptea dintre ani vin cu oferte cuprinse între 180 şi peste 400 de lei de persoană, în preţ fiind incluse mâncarea, băutura şi un program artistic.

Meniuri bogate, băutură la discreţie şi muzică pe alese. Acestea sunt ingredientele principale ale unui Revelion petrecut la unul dintre restaurantele din Piteşti. Rezervările au început deja să “curgă”, iar organizatorii nu pot decât să aştepte şi să spere că locurile puse la dispoziţie se vor şi ocupa.
Restaurantul Magic din Trivale a fost printre primele care au dat drumul la înscrieri. Pentru petrecăreţi sunt puse la dispoziţie 800 de locuri.

Delicatese de-ţi plouă în gură

“Facem înscrieri până în ziua Revelionului, dacă nu se ocupă”, dă asigurări Maria Glonţ, şef de sală. Meniul se încadrează între 300 şi 400 de lei de persoană şi este unul foarte bogat: ruladă de pui cu piersici trasă în sos de coniac cu zahăr brun, goujon de peşte oceanic, vrăbioară de vită cu sos de lămâie şi busuioc, legume cu sos Quatro Fromaggi şi îngheţată trasă şi gratinată în bezea cu sos Anglaise şi lichior de mentă, fiind doar câteva dintre delicatesele care vor încânta papilele gustative la început de an. Şi, cum mâncarea bună trebuie să fie însoţită şi de un ambient plăcut pentru a fi savurată pe deplin, la Restaurantul Magic programul artistic va include recitaluri de muzică populară ale artiştilor: Steliana Sima, Constantin Enceanu, Nistor Band Family, dar şi de muzică uşoară, organizatorii fiind în negocieri cu Andreea Bănică.

Şi la Cornul Vânătorului (din Pădurea Trivale) va fi petrecere mare de Revelion. Cei de aici pun la dispoziţie un pachet promoţional, care include două nopţi de cazare, mic dejun, masa de Revelion şi carnaval, cu cină vânătorească,  în prima zi de 2011, preţul fiind de 390 de lei de persoană. Cei care nu acceptă varianta cazării, ci vor doar să ia parte la masa dintre ani, preţul este de 180 de lei, de persoană. În privinţa programului artistic, organizatorii sunt în discuţii atât cu artişti locali, cât şi cu unii de talie naţională, pentru a acoperi toate gusturile.

Meniuri până la 100 de euro

La Restaurantul Castel (cartier Trivale) meniul de Revelion porneşte de la 50 de euro şi se opreşte aproape de 100 de euro, în funcţie de delicatesele incluse şi de băuturile preferate de clienţi. Un lucru este sigur, orice variantă aţi alege, veţi avea cu ce să vă ospătaţi: somon, specialităţi de friptură, sărmăluţe, desert. În plus, vor curge râuri de vin şi şampanie şi veţi avea posibilitatea să alegeţi dintre mai multe sortimente de tărie. Muzica va fi asigurată de Nistor Iosif, care vă va face să dansaţi pe toate ritmurile. Numărul de locuri este limitat la 300.

Petrecere de Revelion organizează şi Restaurantul Victoria (Str. Egalităţii), punând la bătaie 500 de locuri, Meniul costă 300 de lei de persoană, iar pentru cei care doresc cazare oferta este de 200 de lei pe noapte.

La Garden Pub petrecerea vă costă 275 de lei de persoană, la Casa Sattler – 375 de lei, în club Hush – 250 de lei. La aceste trei restaurante şi cluburi sunt incluse în meniu patru feluri de mâncare, băutura fiind la discreţie, iar muzica va fi una specifică unei petreceri.

Restaurante fără program de Revelion

Sunt şi restaurante, însă, care au renunţat la obiceiul de a organiza astfel de evenimente festive pentru noaptea dintre ani, astfel că nu vor avea un program special. Cara, Conti, Rehoma, Zahana, Orhideea şi Yaky sunt exemple în acest sens.

“Noi am analizat bine şi am văzut că nu se merită. Oamenii nu mai au bani pe criză şi am văzut pe pielea noastră, în ani trecuţi, că nu mai e rentabil, aşa că nu mai organizăm”, spune Ion Păun, şef de sală la hotel-restaurant Yaky.

Printre cei care încă nu s-au hotărât dacă vor organiza program de Revelion se numără Alcadibo, Carmen, Ice Club, Guiness Pub, Colibri, Tic Ton şi Metropol.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite