Alcatraz, închisoarea din centrul Piteştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pub-ul este decorat asemenea unei închisori
Pub-ul este decorat asemenea unei închisori

Pub-ul este amenajat în mai multe separee, delimitate prin gratii. Programul este non-stop, iar distracţia ţine din zori şi până în noapte.

Inspirat după celebra închisoare americană, Alcatraz Pub este gândit ca o temniţă de unde poţi evada noaptea într-o atmosferă de petrecere. Celebră între anii ’30-’60 ca fiind cea mai sigură închisoare a Statelor Unite, întrucât era situată pe o insulă şi era foarte greu de evadat, dar şi cea mai periculoasă din cauza infractorilor de temut care erau închişi aici, Alcatraz a devenit acum un loc de atracţie pentru mii de turişti. După această idée s-a ghidat şi patronul localului atunci când a vrut să aducă ceva inedit în peisajul barurilor piteştene.

Sloganul pub-ului , “La noi pedeapsa maximă este distracţia”, te ademeneşte în această închisoare alături de prietenii tăi unde vă veţi simţi bine într-o atmosferă relaxantă.

Interiorul este decorat cu tapet care imită zidurile din cărămidă, iar pe pereţi sunt expuse tablouri cu infractori căutaţi, pe capul cărora se oferă recompense mari sau cu puşcăriaşi în spatele gratiilor. Ideea de închisoare este întărită şi de separeele îngrădite cu gratii metalice care confer şi intimidate în acelaşi timp.

Într-unul din separeele pub-ului, clasicele canapele au fost înlocuite cu paturi metalice, supraetajate.

Petreceri tematice cu toate genurile de muzică

Situat pe Bulevardul Republicii nr. 70, localul are program non stop, iar distracţia ţine din zori şi până în noapte. Vinerea şi sâmbăta sunt organizate seri de karaoke unde tinerii talentaţi ăşi pot demonstra talentul vocal interpretând piese de toate genurile şi din toate timpurile.  În fiecare seară sunt organizate petreceri tematice, seri studenţeşti, orientale sau oldies. Muzica este pe toate gusturile, de la hituri actuale, până la house, latino, muzică românească sau din anii ’70 - ’80 - ’90.

Ringul de dans este spaţios, situate chiar în mijlocul pub-ului. În Alcatraz puteţi servi suc, cafea, dar şi cocktailuri alcoolice şi nonalcoolice cu denumiri interesante şi arome care mai de care mai savuroase. Cocktailurile fără alcool şi shot-urile costă doar 9,9 lei, iar cele pe bază de băuturi tari 15.5 lei.

Dacă doriţi să veniţi alături de prieteni la petrecerile organizate aici trebuie să vă rezervaţi din timp o masă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite