Alain Prost, din nou pe Duster la Trofeului Andros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia va lua parte și în sezonul 2010-2011, al doilea, consecutiv, la raliul desfășurat pe pistele de gheață ale Trofeului Andros.  Alain Prost va conduce vehiculul de competiții Dacia Duster pregătit de către Renault Sport Technologies. În sezonul 2009-2010, Alain Prost s-a clasat pe locul al doilea.

Trofeul Andros este o competitie atipică în sportul auto pentru că limitează folosirea soluțiilor tehnologice complexe și costisitoare, evidențiind în schimb, eficacitatea vehiculelor și a piloților.

„Sezonul trecut a demonstrat că debutul Dacia în sportul auto este foarte promițător. Deși a trebuit să dezvoltam o mașina noua, am reușit sa facem față provocării  și adversarilor noștri mai rodați. Faptul că am terminat pe locul doi într-o competiție atât de dificila a reprezentat un început bun,  și atunci de ce să ne oprim aici? În plus, m-am atașat de marca Dacia, o marcă ce a știut să se impună pe piața auă nu sunt singurul care a fost cucerit de această mașină de teren! Duster este un vehicul fiabil si robust, Echipa Dacia funcționează bine, avem experiența de anul trecut pe care să ne putem baza, deci toate ingredientele pentru a obține un rezultat și mai bun decât cel de anul trecut!” a declarat pentru site-ul Dacia Group, Alain Prost menționând că, din fericire față de sezonul  trecut, anul acesta proiectul a demarat mai devreme, motiv care il face să fie optimist asupra rezultatului.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite