Pitesti: Akcent de Sfântă Marie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Akcent de Sfântă Marie
Pitesti: Akcent de Sfântă Marie

Ca şi anul trecut, ziua Sfintei Maria este prilej de sărbătoare pentru locuitorii din Bradu, dar şi pentru toţi argeşenii. Sâmbătă şi duminică vor concerta trupe locale şi naţionale, iar târgul meşteşugarilor va fi deschis pentru toată lumea.

În acest weekend se dă startul distracţiei şi voiei bune în Bradu. Cu ocazia zilei Sfintei Maria, oficialităţile comunei Bradu au anunţat numeroase evenimente interesante. În zilele de 15 şi 16, oamenii vor avea parte vor avea parte de dans joc şi cântec, în compania a numeroşi artişti. La acest eveniment vor participa atât artişti la nivel judeţean cât şi vedete de nivel naţional. „Este a doua ediţie a târgului de Sfântă Marie. Am încercat, ca de fiecare dată, să încântăm vizitatorii şi să venim în ajutorul celor din sudul judeţului pentru a nu se mai deplasa până în Curtea de Argeş ca să ia parte la un astfel de eveniment. De acum meşteşugarii din apropiere, nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul până la Curtea de Argeş, putând să vină la Bradu.”, afirmă Florin Frătică, primarul comunei Bradu.

Akcent la Bradu
Sâmbătă, atmosfera va fi întreţinută de numeroşi artişti autohtoni, cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul nostru: Ion Drăgan, Ioana Anton, Stelian Hristea, Gabriela Argeşeanu etc. Cu această ocazie, mai mulţi copii talentaţi din comuna Bradu vor avea ocazia să se afirme pe scenă. Alături de aceştia îşi vor face simţită prezenţa pe scenă sşi vedete cum ar fi: trupa Akcent, Daniela Gyorfi, Emilia Ghinescu şi Vali Vijelie.

Târgul meşteşugarilor
Duminică şirul evenimentelor vor continua. Argeşenii sunt invitaţi să se delecteze în continuare cu artişti de renume. Pe scena amenajată pe aerodromul din Bradu, vor concerta Nicu Paleru, Iulian Brezan şi Raissa. Lumea prezentă va avea parte şi de un episod de umor organizat de trupa Vacanţa Mare. Pe parcursul acestor zile va fi organizat şi un târg unde meşteşugarii vor avea ocazia să-şi expună produsele tradiţionale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite