Ajutor pentru şomerii Argeşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş le întinde mâna şomerilor pentru a-şi găsi un loc bun de muncă, organizând cursuri de calificare în mai multe domenii.

În perioada 2010 - 2013 Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale  Brăila şi Şcoala Română de Afaceri a CCIA Călăraşi vor desfăşura proiectul „Adaptabilitate şi acces pe piaţa muncii prin formare, instruire şi cautare activă a unui loc de muncă”.

Acest proiect are ca principal obiectiv dezvoltarea resurselor umane, calificarea sau recalificarea celor aflaţi în şomaj şi în căutarea unui loc de muncă. Prin intermediul acestui proiect se vor organiza cursuri de calificare, cursuri de specializare, cursuri de perfecţionare şi cursuri de iniţiere.

De asemenea se vor mai organiza cursuri de informare, consiliere profesională şi medierea muncii precum şi de consultanţă şi asistenţă tehnică privind demararea de afaceri.

Acte necesare pentru înscriere

În perioada imediat urmatoare vor avea loc înscrieri la cursul de iniţiere „Comunicare în limba engleză” şi cursurile de calificare: „Confecţioner asamblor articole textile” şi „Lucrător în structuri pentru construcţii”.

Cei interesati vor duce la sediul AOA din Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 141, (fostul Cinema Lumina) un dosar care să conţină:

Copie act identitate
Copie dupa ultimul act de studii
Copie dupa cartea de muncă (primele 2 si ultimele 2 pagini)
Copie certificat nastere
Copie certificat căsătorie (dacă este cazul)


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite