FOTO Adrian Minune a cununat de ziua sa băiatul unui interlop din Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Minune a fost nas de ziua sa
Adrian Minune a fost nas de ziua sa

Zi cu dublă semnificație pentru cântărețul de manele Adrian Minune. În aceeași zi în care a împlinit 37 de ani, artistul a cununat un cuplu din Pitești, mirele fiind băiatul interlopului Tolo.

Cununia religioasă a avut loc sâmbătă seara la catedrala Sfântul Gheorghe din centrul orașului. Zeci de curioși s-au adunat să vadă bolizii de lux care au defilat prin zona pietonală din centru, ca la un salon auto. În fruntea lor s-a aflat chiar nașul Adi Minune la volanul unui Ferrari roșu, având-o în dreapta pe mireasă.

Fără să-i pese că circulă cu mașina pe strada Victoriei, acolo unde este permis accesul doar pietonilor, Adi Minune a condus bolidul de lux, escortat pe jos de bodyguarzi.

Cu toate acestea, manelistul nu a fost amendat de polițiști. “Nu știu nimic de acest eveniment. Dacă cei de la Prefectură care se ocupă de accesul mașinilor în Piața Milea le-au dat voie, noi nu avem ce să le facem”, a declarat agent Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Argeș.

La ieșirea din biserică, nașul a împărțit în stânga și-n dreapta hârtii de 100 de lei trecătorilor care îi cereau bani.

Adi Minune a pierdut șirul finilor: “Sunt naș pentru a nu știu câta oară. Dacă Dumnezeu îți dă un har, un dar, tu trebuie să-l duci mai departe. Astăzi împlinesc 37 de ani și eu sunt cel mai special cadou pentru mine”, a declarat artistul.

Întrebată cum e să-l ai pe Adrian Minune ca naș, mireasa a răspuns: “E o minune!”

Mireasa, Mihaela Vlăsceanu

Mireasa, Andreea Vlăsceanu

Alaiul de nuntași s-a îndreptat apoi către Restaurantul Hanul Românesc, acolo unde a avut loc petrecerea. Din meniu n-au lipsit berbecuții la proțap, preparați de bucătari chiar în curtea restaurantului. 

Berbeci la proțap

Finii, Liviu și Andreea Vlăsceanu au pregătit un cadou special pentru Adrian. La miezul nopții mirii i-au oferit un tort.

Mirele, Liviu Vlăsceanu

Mirele, Liviu Vlăsceanu, și-a dorit foarte mult ca Adi Minune să-i fie naș

“Mi-a plăcut muzica și de când l-am ascultat prima oară a fost dorința mea să-l pun naș. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Nici nu eram eu născut când a venit la mine în familie prima oară. Prezența lui e cel mai mare cadou pentru noi. M-a sfătuit să am grijă de miresică, să fim sănătoși, ne-a urat <<Casă de piatră!>>”, a spus Liviu Vlăsceanu, finul lui Adrian Minune.

Cei peste 200 de invitați s-au distrat pe ritmuri de manele, atmosfera fiind întreținută de Florin Salam și Copilul de Aur, iar dedicațiile au curs toată noaptea.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite