Piteşti: Adolescenţii din Argeş s-au întrecut în frumuseţe şi aptitudini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Adolescenţii din Argeş s-au întrecut în frumuseţe şi aptitudini
Piteşti: Adolescenţii din Argeş s-au întrecut în frumuseţe şi aptitudini

13 tinere şi doi băieţi au urcat seara trecută pe scena Casei Studenţilor pentru a participa la concursul Miss şi Mister Muntenia Fashion 2009. Participanţii au trebuit să treacă prin mai multe probe de foc pentru a confinge juriul că merită să câştige titlul.

Tinere frumoase şi talentate au urcat seara trecută pe scena Casei Studenţilor Piteşti pentru a defila în faţa publicului. 13 fete au participat la concursul Miss Muntenia Fashion 2009. Băieţii nu au fost le fel de curajoşi, doar doi încumetându-se să-şi etaleze calităţile la concursul de Mister.

“Participanţii au trebuit să treacă prin 7 probe de foc pentru a convinge juriul că merită să fie desemnaţi câştigători. Aspiranţii la titlul de Miss şi Mister au trebuit să defileze în ţinute de zi, de seară, să răspundă mai multor întrebări de cultură generală şi să-şi demonstreze aptitudinile. Le-am pregătit tinerilor şi probe speciale, una dintre aceasta fiind dansul popular”, a declarat Robert Chelmuş, prezentatorul evenimentului.

Din juriu au făcut parte fotomodele internaţionale, Mircea Biro, preşedintele Fundaţiei Judeţene de Tineret Argeş, preşedinta juriului fiind Valeria Coman, organizatoarea unui mare festival national de modă.

De pe marginea podiumului, participanţii au fost susţinuţi de prieteni şi de familie, care i-au încurajat înainte de fiecare probă şi le-au aplaudat prestaţia pe scenă. Mihai Baltac are 23 de ani, este din Topoloveni şi a venit pentru sora sa.

“Am venit s-o susţin pe sora mea care participă la concursul de Miss. Îi ţin pumnii strânşi. Concursul mi s-a părut foarte interesant, fetele sunt frumoase, iar organizarea este foarte bună.”, ne-a spus el.

Titlul de miss i-a revenit Georgianei Popa, iar cel de mister lui Robert Ionescu.
Câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii şi diplome, excursii, şedinţe foto şi produse cosmetice.

Atmosfera a fost întreţinută de prezentatorul evenimentului, interpretul de muzică uşoară, Robert Chelmuş care a cântat mai multe piese.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite