Adolescenta însărcinată care s-a sinucis luni a fost înmormântată ieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durere mare pentru locuitorii comunei Dragoslavele. Aceştia au condus-o ieri pe ultimul drum pe Mădălina Calu, tânăra de 15 ani care şi-a luat viaţa de ruşine că era însărcinată.

Vremea mohorâtă şi ploia care a spălat durerea familiei fetei nu i-au împiedicat pe cei care au îndrăgit-o pe Mădălina să vină să-şi ia la revedere de la ea. Colegii săi, însoţiţi de dirigintă, prietenii cu care a copilărit, dar şi rude, vecini sau simpli săteni s-au adunat în curtea familiei Calu încă de dimineaţă.


Cu toţii şi-ar fi dorit să o vadă pe Mădălina plină de viaţa, aşa cum o ştiau dintotdeauna, dar fata zăcea fără suflare, îmbrăcată în rochie albă, de mireasă, într-un sicriu.


“Unde te duci tu, mamă? Vorbeşte cu mine, Mădălina! De ce nu mi-ai spus, mamă, ce ai pe suflet? Au venit colegii tăi. Ridică-te şi vorbeşte cu ei, Mădălina!”, striga mama fetei, îndurerată.


Cortegiul funerar format din aproximativ 200 de persoane a condus-o pe Mădălina până la cimitirul din comună, acolo unde preotul a ţinut o scurtă slujbă, fără ca sicriul fetei să fie introdus în biserică. Toţi cei prezenţi s-au rugat pentru sufletul tinerei care s-a sinucis, după care au sărutat-o pentru ultima dată.


Mădălina Calu s-a aruncat în apele reci ale barajului Uzinei de Apă din comuna Dragoslavele, luni după-amiază, în urma unei discuţii aprinse cu mama sa. Femeia i-a spus atunci fetei că o va duce la un control medical pentru a vedea dacă este însărcinată sau nu, după ce în tot satul se bârfea că fata ar puta un copil în pântece. De ruşine, tânăra a plecat de acasă cu gândul să-şi pună capăt zilelor şi a fost găsită după câteva ore plutind pe apă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar la autopsie s-a confirmat că adolescenta era gravidă şi a murit înecată. Poliţiştii îl caută acum pe tatăl copilului.
 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite