Administratorul blocului P19 din Exerciţiu a scos, în sfârşit, porumbeii din podul punctului termic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 De gura lumii şi cu doar două zile înainte de următorul control al Primăriei, Valeriu Gherman s-a decis să trimită păsările la ţară, la Valea Mare.

În urmă cu trei săptămâni, reprezentanţii Primăriei au impus administratorului blocului P19 din Exerciţiu să inchidă spaţiul dintre bloc şi  punctului termic, în care creşte porumbei, asta după ce locatarii au sesizat ziarului nostru că  păsările le murdăresc geamurile,  şi că, mai mult decât atât,  adăpostul lor blochează  accesul pompierilor  la un eventual incendiu. Administratorul a tot aşteptat ca oamenilor să le mai treacă supărarea şi să uite de porumbeii săi, dar relmanaţiile au continuat să curgă. Cu doar două zile înainte de următorul control al Primăriei, Valeriu Gherman s-a decis, în sfârşit, să trimită păsările la ţară, la Valea Mare. Le-a pus în colivii  şi le-a urcat în  maşină.  La fel a făcut şi cu sacii de grâu din anexa blocului.

” Mi se rupe inima de  păsările astea, dar n-am ce face, îi duc de aici că oamenii sunt răi. Sunt porumbei voiajori, au participat la mai multe concursuri şi au fost premiaţi de atâtea ori. Va trebui  ca, acolo, la ţară, să-i ţin închişi, căci altfel se vor întoarce tot aici. Păcat de ei. Şi mie o să-mi fie mai greu, căci va trebui  să-i chem la ţară pe cei care  vor să cumpere din ei.”, spune Valeriu Gherman care mărturiseşte că mai  ţine  deocamdată închise câteva  porumbiţe cu ouă.”Pe astea nu pot să le mut, că le nenorocesc. O să le ţin închise pănă ies puii, apoi îi duc pe toţi ”, spune administratorul.

Scandalul la blocul P19 din exerciţiu nu se rezuma,însă doar la porumbei. Oamenii spuneau, în urmă cu trei săptămâni că se simt terorizaţi de  administrator,  pe care îl acuzau de violenţă,  jicniri şi injurii. Valeriu Gherman, la rândul său îi acuză pe cei care l-au reclamat, de calomnie şi jicniri, motiv pentru care s-a şi adresat Poliţiei.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite