Acțiunea „Alege Viaţa” s-a lăsat cu amenzi și permise suspendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au reținut 31 de permise
Poliţiştii au reținut 31 de permise

Polițiștii argeșeni  au aplicat ieri, în cadrul acțiunii preventive „Alege Viaţa” , 479 sancţiuni și au reţinut 31 permise de conducere, dintre care 19 pentru depăşirea vitezei legale.

Acţiunea „Alege Viaţa” desfășurată, ieri, la nivel național, a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie datorate încălcării normelor rutiere cu privire la respectarea regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, între orele 15.00 – 19.00, 83 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş au acţionat cu 15 aparate radar pe toate drumurile naţionale de pe raza Judeţului Argeş, fiind aplicate 479 sancţiuni contravenţionale în valoare de 67.000 lei, dintre care 284, pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice.

Au fost constatate 4 infracţiuni şi au fost reţinute 31 permise de conducere, dintre care 19 pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Activităţile au fost întreprinse în contextul acţiunii generice ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, unul dintre obiectivele urmărite prin derularea acestei campanii preventive fiind creşterea gradului de siguranţă rutieră şi reducerea victimizării populaţiei prin accidente de circulaţie. 

Acţiunile vor continua pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la consecinţele ce pot rezulta din nerespectarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, soldate cu persoane decedate sau cu vătămări corporale grave.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite