Piteşti: Acţiune de ecologizare în Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Copiilor din Piteşti a fost gazda unui eveniment de amploare sub egida proiectului „Educaţia prin sport, educaţie pentru sănătate”, proiect de  educaţie sanitară şi ecologică, cu participarea unor specialişti din domeniu.

Acţiune de acologizare
Copiii de la Palatul Copiilor şi de la cele 26 de  unităţi de învăţământ participante au desfăşurat acţiuni de ecologizare în Pădurea Trivale, competiţii sportive şi prezentări de lucrări pe această temă. 

Coordonatorii acestui eveniment au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Palatul Copiilor din Piteşti cu ajutorul colaboratorilor: Direcţia Judeţeană pentru Sport, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Argeş, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Argeş, Direcţia Silvică Argeş, Administraţia Domeniului Public Piteşti, Unităţi de învăţământ preuniversitar.


Copiii participanţi şi-au demonstrat abilităţile la dans, tenis de masă, orientare turistică şi au pornit la strâns pet-uri în Pădurea Trivale. „A fost o acţiune reuşită. Prin aceste manifestări căutăm să le dezvoltăm copiilor şi tinerilor noşrti o atitudine sănătoasă cu privire la sănătate şi natură.”, a declarat directorul Palatului Copiilor din Piteşti, prof. Daniela Georgescu.   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite