Accident grav la Drăganu. Două persoane au murit și alte trei au fost grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a paralizat traficul timp de două ore și jumătate
Accidentul a paralizat traficul timp de două ore și jumătate

Două persoane din orașul vâlcean Brezoi au murit și alte trei au fost rănite în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și patru autovehicule de tonaj greu. Accidentul s-a produs lângă Drăganu, Argeș.

Luni dimineața, la ora 6.30, la kilometrul 135 al DN 7, în afara localității argeșene Drăganu, s-a petrecut un grav accident de circulație. Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și patru autovehicule de tonaj greu.

Cum s-a petrecut accidentul

Nicolae Ciobanu (39 de ani), din comuna Costești, Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul marca Seat Leon, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Roman ce tracta o remorcă, proprietatea SC Sandu Trans SRL Rosiori de Vede. Aceasta din urmă era condusă regulamentar, din sens opus, de Săndel Boeraşu (48 de ani) din municipiul Roșiori de Vede,  Teleorman, conducător auto la societatea menționată.

Roşioreanul va avea doi oameni pe conştiinţă

În urma impactului, Seatul a fost proiectat în autotractorul marca Renault aparținând unei societăți din București și condus de argeșeanul Stelian Oprișan (39 de ani), din comuna Călinești și într-un Iveco, condus de Robert Czika (24 de ani) din orașul Copșa Mică. De asemenea, și Iveco-ul a fost apoi proiectat într-un autotractor Volvo.

Doi morți și trei răniți

Din accident a rezultat decesul conducătorului Seatului, Nicolae Ciobanu și a pasagerei din dreapta, Claudia Linguraru (41 de ani) din orașul Brezoi, precum și vătămarea corporală gravă a lui Gheorghe Furdui (48 de ani) din orașul Brezoi, a lui Constantin  Geană (37 de ani) din comuna Ionești, Vâlcea și a șoferului de pe Iveco, Robert Czika. Răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

A fost nevoie de intervenția a două echipaje de descarcerare pentru a recupera victimele dintre fiare, iar traficul în zonă a fost blocat în totalitate aproximativ 2 ore și 30 minute.
   

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite