Accident cu două victime în Neamț produs din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc luni dimineață, la intersecția de la Almaș cu Drumul Național 15 C. Șoferul unei Dacii a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un Audi.

Pasagerul mașinii marca Audi care se deplasa pe direcția Târgu Neamț - Piatra Neamț a povestit cum s-a petrecut accidentul.

„La volan era viitoarea soție și ne-am trezit dintr-o dată cu Dacia care intrase pe contrasens. Cred că șoferul Daciei luase virajul cu viteză și pe jos era și gheață”, a spus martorul evenimentului rutier. 

La fața locului a ajuns și echipa de la descarcerare care a intervenit pentru a scoate șoferul Daciei dintre fiarele contorsionate.

„Din primele cercetări a rezultat că șoferul Daciei a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi. Din accident au rezultat două victime care au fost transportate la Spitalul județean Neamț. Continuăm cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare din culpă, a spus agent principal Daniel Novac, de la Serviciul Poliției Rutiere Neamț. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite