Accident pe strada Smeurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns în această dimineaţă la spital în urma unui grav accident în care au fost implicate două maşini şi care a avut loc pe strada Smeurei.


Despina Filip, de 66 de ani, din comuna Izvorul, aflată la volanul unei Dacii, care cobora dinspre cartierul Trivale spre centrul oraşului, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi a intrat pe contrasens, izbindu-se puternic de un Renault Megane, condus de Daniel Lungu, de 32 de ani, din Piteşti, care circula regulamentar din sens opus, pe sensul de urcare.

În urma impactului puternic atât şoferiţa, cât şi Aurelia Găişteanu, de 41 de ani, din Piteşti, pasageră pe bancheta din spate în Renault au fost grav rănite. Cele două femei au fost trimise de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti pentru îngrijiri medicale şi acum se află în afara oricărui pericol.


Cea de-a treia victimă a accidentului este Amalia Lungu, de 32 de ani, aflată pe locul din dreapta faţă în Renault şi care s-a ales cu răni uşoare.
În urma cercetărilor, poliţiştii de la Biroul Rutier au stabilit că niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice, iar pasagerii nu purtau centura de siguranţă.

Traficul pe strada Smeurei a fost oprit pe ambele sensuri timp de aproximativ 30 de minute, până la dejagarea carosabilului, şoferii fiind sfătuiţi să aleagă rute ocolitoare.  Şoferiţa Daciei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite