Piteşti: A vrut să-i bată pe medicii care i-au salvat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa venise la faţa locului să acorde îngrijiri medicale
Ambulanţa venise la faţa locului să acorde îngrijiri medicale

Un tânăr din Piteşti i-a ameninţat şi i-a înjurat pe medicii care au venit să-i acorde îngrijiri medicale după ce acesta ăncercase să se sinucidă. Bărbatul a dat cu pumnii şi picioarele în ambulanţă, provocând daune autosanitarei.

Noaptea trecută medicii de pe Ambulanţă au fost chemaţi în oraşul Costeşti, pe strada Pârvu Roşu pentru a acorda îngrijiri medicale unui tânăr. Robert Dinu, de 24 de ani, din Piteşti se autoaccidentase.

După ce băuse câteva pahare, nervos peste măsură, acesta a spart un geam de la Şcoala Pârvu Roşu şi şi-a secţionat venele de la mâna dreaptă.

Chemaţi la faţa locului, medicii de la Ambulanţa Costeşti au încercat să-i panseze rana tânărului însă acesta a devenit recalcitrant şi i-a ameninţat.

Mai mult, bărbatul i-a înjurat pe medici, a încercat să-i lovească şi a dat cu pumnii şi picioarele în ambulanţă, provocând daune autosanitarei.

Poliţiştii de la Ordine Publică şi cei de la Poliţia Costeşti s-au deplasat la locul incidentului, chemaţi de echipajul de pe ambulanţă şi după ce l-au mai calmat pe tânăr l-au condus la spital.

Acesta a fost internat la secţia ortopedie traumatologie în şoc hemoragic, dar şi cu o stare maniaco-depresivă.  Tânărul a fost greu de liniştit, mai ales că esra într-o stare avansată de ebrietate şi din disperare încercase să-şi taie venele cu ciobul de geam.


Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş va depune plângere pentru ameninţare şi distrugere, oamenii legii urmând să-i întocmească tânărului dosar penal.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite