A trecut cu maşina prin gard ca prin brânză (galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă din Piteşti a dărâmat trei plăci de beton din gardul unei societăţi după ce virat puternic pentru că un tir îi tăiase calea.

Click aici pentru galerie foto

Femeia a scăpat fără nicio zgârietură

Chiar dacă impactul a fost destul de puternic, şoferiţa nu a avut niciun fel de problemă. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jur de ora opt, iar la faţa locului au venit două echipaje de la Poliţia Rutieră. S-au aşteptat ca accidentul să fie mult mai grav. Maşina femeii, o Dacia Solenţa a trecut prin gard ca prin brânză. Nu a avut decât uşa de pe dreapta îndoită şi oglinda ruptă. 

„Nu a fost vina mea. Un tir mi-a tăiat calea şi nu am avut ce să face decât să virez dreapta. Am intrat în gard şi, ca prin minune nu am păţit nimic.”, spune Luminiţa Achim, de 53 de ani, din Piteşti. 


Şoferul de tir spune că nu a văzut-o
Ionel Ştefănescu, şoferul de 23 de ani care i s-a băgat în faţă femeii care conducea Solenza, spune că nu ar fi văzut cealaltă maşină.

„Nu am văzut nimic. Asta e! Bine că nu a fost mai grav”, spunea tânărul înainte să fie băgat în maşina Poliţiei Rutiere. Cel mai mult a avut de suferit gardul societăţii Hidroconstrucţia care s-a ales cu patru bucăţi de beton în minus. Poliţiştii, femeia care a găurit gardul, şoferul de tir şi câţiva martori au plecat spre secţia „daune” a Poliţiei Rutiere.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite