A renunțat la sinucidere pentru o bere și câteva țigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A amenințat mai bine de o oră că se aruncă în gol de la aproximativ 30 de metri, dar a fost ademenit cu bere și țigări să renunțe la gestul nebunesc.



Un bărbat de 40 de ani, din localitatea argeșeană Bascov a pus pe jar polițiștii după ce a strigat ca din gură din șarpe că vrea să se sinucidă pentru că se simte persecutat de agenții din comună care îl amendează ori de câte ori de ceartă cu soția. Supărat pe viață, Nicolae Grădinaru s-a cocoțat, miercuri noaptea, pe acoperișul unui service dar obosit de atâtea explicații pe care le oferea armatei de polițiști, pompieri și jandarmi strânși la fața locului a poftit la bere și țigări. În acel moment, șeful poliției Municipiului Pitești, cms. șef Mihai Neagoe s-a dat drept un oarecare însărcinat să-i livreze comanda și a urcat pe acoperiș, reușind să-l încătușeze pe scandalagiu. Partea grea abia atunci începea pentru că individul trebuia coborât de acolo pe scara pusă la dispoziție de pompieri. Ca să împiedice o tragedie, polițistul și-a scos cureaua și l-a legat în jurul abdomenului ca să fie sigur că nu-i scapă din mâini.

Supărat că nevasta se prostitua

Odată coborât bărbatul a povestit ce necazuri îl apasă. “Nevastă-mea e mai mare decât mine cu 9 ani, eu vreau să divorțez și ea nu și nu. În mintea ei crede că eu nu știu că se prostitua în Spania, acolo unde a fost plecată. Îi știu tot cazierul”, a povestit Grădinaru care s-a ales cu încă o amendă de 1000 de lei, la care se mai adaugă încă 4500 de lei, cuantumul sancțiunilor strînse până acum în urma scandalurilor cu soția.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite