A murit din cauza arsurilor grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 85 de ani a murit la două zile după ce adăpostul în care îşi petrecea nopţile a fost cuprins de flăcări. Victima a suferit arsuri grave şi nu a mai supravieţuit decât două zile.

A supravieţuit unui incendiu, dar a murit după două zile la spital. Iulian Albu, de 85 de ani, din comuna Bughea de Jos a fost victima unui incendiu în urmă cu câteva zile. Din soba improvizată cu care se încălzea pe timpul iernii au sărit scântei şi la scurt timp, vagonul de dormit în care bărbatul îşi petrecea nopţile, a fost cuprins de flăcări.

Trezit din somn de fumul gros, acesta a încercat să stingă văpaia, dar focul i-a cuprins hainele . Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul IV pe 30% din suprafaţa corpului, fiind transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Municipal din Câmpulung.  La două zile de la internare bărbatul a decedat, rănile sale fiind mult prea grave.


Autopsia va stabili cauza decesului, în timp ce poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum a murit bărbatul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite