A fost redeschis patinoarul din pădurea Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul din Trivale, bucuria tinerilor
Patinoarul din Trivale, bucuria tinerilor

Sute de tineri au luat cu asalt patinoarul amenajat de municipalitate în mijlocul naturii.

Iarna şi-a intrat în drepturi, iar piteştenii s-au bucurat de primii fulgi  de nea în mijlocul naturii. Ieri după-amiază patinoarul şi-a redeschis porţile pentru un nou sezon de joacă. Sute de copii au fost nerăbdători să încalţe patinele şi să zgârâie gheaţa în joacă, dansând sub cerul liber, printre fulgi de nea, pe ritmuri muzicale antrenente.

Decorul era despins parcă din poveste. Natura îmbrăcată în alb, iar deasupra patinoarului zeci de luminiţe.

„Este visul meu să patinez. Părinţii nu au mai scăpat de gura mea şi au fost nevoiţi să-mi cumpere patine când eu aveam cinci ani. Mă bucur că acum există în Piteşti un loc amenajtat unde să-mi safisfac plăcerea”, ne-a spus Edurad Enache (12 ani).

10 lei ora la patinoar


Dacă vi de acasă cu propriile patine, o oră de distracţie pe dreptunghiul îngheţat din pădurea Trivale te costă 5 lei. Tariful se dulbează dacă închriezi patine de la patinoar, însă 10 lei pe oră este un preţ acceptabil în opinia piteştenilor.

„ Am aşteptat cu nerăbdare să se deschidă patinoarul. Vin o dată sau de două ori să patinez şi mi s epare un preţ rezonabil. Oricum, plăcerea este mult prea mare”, spune Alexandra (17 ani). Pe marginea patonoarul distracţie a fost aseară la fel de mare. Tineri s-au împarţit în tabere şi s-au bătut până la epuizare cu bulgări de zăpadă, prinzându-i în jocul lor şi pe cei de vârsa a doua care şi-au adus aminte de anii copilăriei.

Toată lumea s-a bucurat de prima zăpadă căzută iarna aceasta în Piteşti, iar încasatorii de la patinoar spun că au avut parte de o zi plină ieri. „Am avut clienţi toată ziua. Cred că au fost peste 250 de persoane care au încălţat patinele încă din prima zi. În marea lor majoriatte au fost copii”, a precizat Mariana Ionescu, una dintre angajatele Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Minicipiului Piteşti, care administrează baza de agrement din pădurea Trivale.

Patinoarul de la Grotă este deschis în fiecare zi, între orele 10.00 şi 22.00.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite