Dacia Renault a inaugurat la Oarja cel mai mare centru de piese de schimb din afara Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia a inaugurat, ieri, o investiţie importantă, cu o valoare de 40  de milioane euro. Centrul are o suprafaţă de aproape  două ori mai mare decât cel de la Bradu,  inaugurat în 2003. De fapt este cel mai mare centru din afara Franţei  pentru piese Dacia, Renault şi Nissan.

Construit pe o suprafaţă de 65 000 m², noul centru de piese de schimb ridicat de grupul Renault la Dacia va deservi centrele comerciale Dacia din ţară şi va exporta în alte 33 de naţiuni. Activitatea de export reprezintă aproximativ 40% din cifra de afaceri totală a centrului. "Noul centru de distribuţie a pieselor de schimb şi a accesoriilor de la Oarja vine să  consolideze rolul major pe care România îl joacă în cadrul Grupului Renault. El va contribui la ameliorarea serviciilor post-vânzare ale Grupului Renault, asigurând disponibilitatea şi livrarea în cel mai scurt timp a pieselor de schimb de origine", a declarat Jacques Daniel.

În noul centru, a cărui construcţie a durat un an, vor fi depozitate 70.000 de tipuri de piese, livrarea de urgenţă pentru Românai putând fi făcută în maxim 36 de ore.  Zilnic vor pleca de aici 64 de camioane pline cu piese pentru toate modelele Renault, Dacia şi Nissan. Inaugurarea centrului de piese de schimb a fost făcută azi, în prezenţa directorului post vânzare al grupului Renault..

Top 3 cele mai vândute piese: filtrele de ulei - circa 235 000 piese/an,  jantele - circa 87 000 piese /an, filtrele de aer - circa 82 000 piese /an

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite