Piteşti: A dispărut de acasă, din luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă îl vedeţi pe acest bărbat, sunteţi rugaţi să sunaţi la 112!
Dacă îl vedeţi pe acest bărbat, sunteţi rugaţi să sunaţi la 112!

Un tânăr de 27 de ani din comuna Dârmăneşti a plecat de acasă la începutul lunii martie şi de atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă.

Ieri, Poliţia Municipiului Câmpulung a fost sesizată cu privire la faptul că în noaptea de 2 spre 3 martie 2010, D. C. de 27 ani din comuna Dârmăneşti, sat Valea Rizii, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au început cercetările şi s-a stabilit că D.C. a mai plecat de acasă, în cursul anului 2010, fiind găsit de către organele de poliţie pe raza municipiului Piteşti şi pe autostrada A1, Piteşti - Bucureşti.

Dacă îl vedeţi, sunaţi la Poliţie!

Semnalmente: înălţime 1,9 m., faţă rotundă, ten alb, ochi albaştri, păr negru, constituţie atletică, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de fâş de culoare neagră, pulover de culoare gri închis, pantofi de culoare galbenă, purta pe cap fes de culoare negru cu albastru.

Toţi cei care pot da relaţii în legătură cu persoana în cauză sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul pentru apeluri de urgenţă 112.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite