A condus băut și a intrat într-o autoutilitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii i-au întocmit dosar penal șoferului băut
Polițiștii i-au întocmit dosar penal șoferului băut

Avea o îmbibație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat și a condus mașina nestingherit. Mircea Ungureanu, din municipiul Craiova a intrat în coliziune cu o autoutilitară, la intersecția cu DN73C.

Un șofer de 63 de ani din municipiul Craiova a consumat băuturi alcoolice și, în loc să se odihnească, a preferat să se urce la volan.

Mircea Ungureanu conducea, joi seară, în jurul orei 20.00, un autovehicul din direcția Șuici-Tigveni, iar la intersecția cu DN 73 C, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, conduse regulamentar de Alexandru Codruț Petrache.

În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate.

Polițiștii de la Secția 17 Tigveni l-au testat pe Mircea Ungureanu cu aparatul etilotest rezultând o imbibație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul municipal Curtea de Argeş, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar șoferul riscă pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite