A apărut la tarabe noul număr ADS Piteşti. Vezi ce subiecte poţi citi în cele 24 de pagini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al patrulea număr al săptămânalului local ADS Piteşti este, de joi, la tarabe. Informaţii interesante şi de actualitate, reportaje, dezvăluiri şi analize aşteaptă să fie citite. Pentru cine doreşte, ziarul este însoţit şi de un supliment medical.

Astăzi, a apărut la tarabe noul număr al ADS Piteşti. Citeşte în el cele mai interesante informaţii locale!

În pagina 2, ai două editoriale semnate de Narcis Drejan şi Dan Horaţiu Popa, redactori-şefi adjuncţi ai săptămânalelor ADS.

În pagina 3, vei găsi o anchetă despre comunele-satelit, care s-au dezvoltat în jurul Piteştiului. Cumpără ziarul şi citeşte care sunt investitorii mari atraşi de poziţia strategică a comunelor respective!

În pagina 4, de Comunitate, vei afla care sunt zonele cele mai periculoase în privinţa maidanezilor şi cu ce soluţie de compromis vin reprezentanţii Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor.

În pagina 5, vei descoperi un reportaj care îi aduce în prim-plan pe agricultorii de la Mărăcineni care te întâmpină cu pieţe bio la asfalt.

În pagina 6, de Timp liber, îţi recomandăm un loc în care să te relaxezi la sfârşit de săptămână sau în concediu: Poienile Vâlsanului. Cumpără ziarul şi află care sunt atracţiile zonei.

Pagina 7, de Sport, prezintă cum menţine CS Mioveni Muntenia în fruntea Ligii I.

Pagina 8, de Utile, îţi arată tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia cazierului judiciar.

Paginile de program TV te vor ajuta să urmăreşti cu interes emisiunile sau filmele preferate, iar din cele de Anunţuri poţi selecta ceea ce îţi este util.

Pe ultima pagină, cea de Oameni, vei face cunoştinţă cu scriitorul Daniel Militaru, care ne-a făcut să râdem în "Epoca de Aur"

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite