A accidentat cu maşina doi tineri şi a fugit, de frica poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut duminică seara, în comuna Dârmăneşti
Accidentul s-a petrecut duminică seara, în comuna Dârmăneşti

Speriat de consecinţe şi ştiind că nu se sfiise să consume alcool înainte de a se urca la volan, conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a preferat să fugă de la locul accidentului.

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Dârmăneşti a intrat cu maşina în doi tineri, după care a fugit de la locul accidentului. Totul s-a petrecut duminică seara, în comuna Dârmăneşti.

Şoferul conducea un autoturism din direcţia Piteşti către Coşeşti, iar pe fondul consumului de alcool, a accidentat uşor doi tineri de 16 şi 21 de ani, care circulau pe acostamentul din dreapta.

Speriat de consecinţe şi ştiind că nu se sfiise să consume alcool înainte de a se urca la volan, conducătorul auto a preferat să fugă de la locul accidentului. Planul său nu a avut însă efect, pentru că a fost prins de poliţiştii de la Serviciul Rutier Argeş după aproximativ o oră.

Oamenii legii au stabilit că şoferul avea o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite