A 13-a maşină s-a înfipt în casa cu ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Bunea-Rusu din Piteşti trăieşte un calvar de o lună-ncoace: casa lor este lovită aproape zilnic de o maşină. Situat într-o curbă periculoasă din oraş, imobilul de pe strada Smeurei 15 este ţinta şoferilor care pierd controlul volanului şi se opresc direct în gardul, curtea sau zidul acestuia.

Alaltăieri, unul dintre locatarii casei cu ghinion tocmai contorizase, pentru „Adevărul de Seară", câte autoturisme le călcase pragul: 12, într-o lună! Ieri însă, o altă maşină a bifat lista. Este vorba despre un Renault Megane, care, la momentul impactului, a rupt şi conducta de gaze. Pompierii au asigurat zona, iar şoferiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean. Oamenii care locuiesc în casa de la numărul 15 nu mai au linişte: „Nu se mai poate! Nu am dormit azi-noapte deloc. Trebuie să se facă ceva repede", a spus Lucica Rusu, una dintre locatarele casei.

Soluţia: marcaje rezonatoare şi stâlpişori

Poliţia Rutieră promite însă câteva soluţii. „Trebuie  puşi nişte stâlpişori pe trotuar şi marcaje rezonatoare pe stradă şi se va rezolva problema. Am înaintat deja propunerea municipalităţii", a spus comisarul-şef Marian Badea, de la Poliţia Rutieră Argeş. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite