4600 de solicitări debranşare de la sistemul centralizat de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda optimismului conducerii Serviciului Public de Termoficare care în curând va deveni societate comercială, cererile de debranşare de la sistemul centralizat de încălzire continuă să înmulţească.

“Până acum avem 4500 de cereri de debranşare. Este vorba de cei care au depus deja  documentaţia completă şi pot intra în procedura propriu-zisă.”, spune Sorin Apostoliceanu, şeful Departamentului Facturare din cadrul  (încă) Serviciului Public de Termoficare.

 Alte 100 de familii au solicitat formularele necesare debranşării şi urmează să depună la Sediul Serviciului Public de Termoficare   proiectul de modidicare a instalaţiilor.Â

SC Termo Calor Confort  cava avea mai puţin de 33.000 clienţi


Conducerea Serviciului Publiuc de Termoficare estimează că până la sfârşitul lunii septembrie când expiră termenul pentru depunerea documentaţiei pentru debranşare, numărul celor care vor renunţa la serviciile furnizorului de agent termic în sistem centralizat va  ajunge la 5000.

Asta înseamnă că viitoarea societate commercială (Termo Calor Confort) ce urmează ca de la 1 octombrie 2010  să ia locul  Serviciului Public de Termoficare va avea  racordaţi doar  33.000 de consumatori,  doar două treimi din clienţii fostei şi falimentarei SC Termoficare 2000 s.a.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite