140 de lei cazarea în căminele Universităţii din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

1200 de locuri de cazare sunt puse la dispoziţie în cele patru cămine ale Universităţii

Astăzi s-au afişat listele cu locurile repartizate pentru studenţii din anul întâi care au făcut cererea de cazare în cele patru cămine ale Universităţii de Stat din Piteşti, situate pe strada Gheorghe Doja, în cartierul Războieni şi în oraşul Ştefăneşti.

În total, au fost declaraţi admişi 3000 de boboci în acest an, iar 360 dintre aceştia şi-au şi depus cererile pentru a obţine un loc în cămin. Lor li se adaugă cei 800 de tineri din anii mai mari care au mai stat pe timpul cursurilor în aceste locuri de cazare.

Universitatea le pune la dispoziţie tuturor celor interesaţi 1200 de locuri, iar preţurile cazărilor variază între 120 şi 140 de lei, în funcţie de locaţie şi dotări.

Un singur internat are şi cantină, este vorba despre cel situat pe strada Gheorghe Doja. Din acest motiv, conducerea Universităţii a luat măsura ca aceia dintre studenţi care doresc şi masă, să fie cazaţi doar în această locaţie.

În plus, câteva categorii de studenţi vor plăti jumătate din preţul de cazare sau chiar niciun bănuţ. Este vorba despre copiii cadrelor didactice ale Universităţii şi persoanele cu dizabilităţi care vor achita 70 de lei în fiecare lună, iar orfanii de ambii părinţi vor fi cazaţi fără să plătească niciun ban.

Instalarea în cămine va începe lunea viitoare, pentru fetele din anul întâi, va continua pe 28 septembrie cu băieţii din acelaşi an, urmând ca pe 29 şi 30 septembrie să fie cazaţi fetele şi băieţii din anii II-IV.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite