Neamţ:Telegondola a plimbat aproape 1 milion de turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ:Telegondola a plimbat aproape 1 milion de turişti
Neamţ:Telegondola a plimbat aproape 1 milion de turişti

Administratorul instalaţiei de la Piatra Neamţ apreciază că peste câteva zile va vinde biletul cu numărul un milion. În această lună, turiştii au luat cu asalt cabinele telegondolei, dar

Administratorul instalaţiei de la Piatra Neamţ apreciază că peste câteva zile va vinde biletul cu numărul un milion. În această lună, turiştii au luat cu asalt cabinele telegondolei, dar recordul de anul trecut este greu de bătut pentru că efectele crizei se simt în buzunarele turiştilor.

Conducerea Primăriei şi administratorul telegondolei din Piatra Neamţ vor să-l răsplătească pe clientul care va cumpăra biletul cu numărul un milion, cu un premiu special. „Ne-am gândit iniţial să acordăm un abonament pe un an. Cum turistul putea fi din alt judeţ sau din străinătate, această variantă a căzut pentru că persoana nu s-ar fi bucurat pe deplin de valabilitatea abonamentului“, a  precizat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ. 
Directorul Perla Invest, administratorul instalaţiei, crede că un abonament de călătorie pentru o lună de zile şi o sumă de bani ar fi un premiu suficient pentru norocosul client.

Luna august,   cea mai aglomerată

„Din 15 februarie 2008 şi până pe 18 august 2009 am vândut 960.000 de bilete. Numărul nu este acelaşi cu cel al clienţilor, pentru că sunt şi persoane care au folosit acest mijloc de mai multe ori“, a precizat directorul Aurel Maxim. Ca şi anul trecut, cea mai profitabilă lună din punct de vedere al încasărilor este august. În primul an, luna lui Cuptor a adus peste 138.000 de bilete vândute, record greu de egalat într-un an de criză. Administratorii telegondolei sunt mulţumiţi de afluxul de turişti de la staţia de plecare.

„În primele 18 zile din lună am încasat circa 400.000 de lei, cu o medie de 36.300 de clienţi ceea ce depăşeşte aşteptările noastre, ţinând cont de constrângerile acestui an“, a mai spus directorul de la Perla Invest

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite