Neamţ: 1.000 de lei câştigaţi la telegondolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: 1.000 de lei câştigaţi la telegondolă
Neamţ: 1.000 de lei câştigaţi la telegondolă

Gheorghiţă Măncuţă a fost premiat de administratorul insta-laţiei pentru că a cumpărat biletul cu numărul „un milion“

Pietreanul recunoaşte că norocul îi aparţine băiatului său, care îi cere mereu să-l plimbe la înălţime.

La un an şi şapte luni de la inaugurarea instalaţiei de transport pe cablu de la Piatra Neamţ, administratorii au contabilizat un milion de bilete vândute pentru călătorii amatori de plimbări la înălţime.


Dacă ar fi să ţinem cont de numărul total al pasagerilor, cifra ar fi depăşită cu vreo 100.000 de persoane. Aici sunt incluşi comercianţii care au spaţii de vânzare pe muntele Cozla, persoanele cu handicap sau copiii mici, categorii care beneficiază de gratuitate“, spune Aurel Maxim, directorul general al Societăţii Perla Invest, administratorul instalaţiei.
Mai mult, în zilele de alegeri au beneficiat de gratuitate şi pietrenii care au făcut dovada, cu buletinul, că şi-au exercitat dreptul de vot.


Clientul „un milion“
s-a lăsat aşteptat


Deşi cu o zi înainte se estimase că biletul aniversar va fi vândut în jurul orei 11.00, afluxul redus de clienţi a făcut ca persoana norocoasă să ajungă cu o oră mai târziu, în jurul prânzului. Imediat după ce a cumpărat biletul de la casierie, Gheorghiţă Măncuţă, un tânăr de 30 de ani, venit la telegondolă cu fiul în vârstă de patru ani, a fost întâmpinat de reprezentanţii firmei cu o diplomă şi un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Consider că fiul meu a avut acest noroc pentru că, de câte ori ieşim în oraş ne trage de mână să-l plimbăm cu telegondola“, a declarat emoţionat Gheorghiţă Măncuţă. Pietreanul este şofer pe camion la o firmă din oraş şi recunoaşte că nu se plimbă foarte des cu telegondola: „Băiatul a mai fost cu soţia de mai multe ori, eu doar o dată“. Reprezentanţii firmei şi cei ai Primăriei intenţionau iniţial să acorde şi un abonament valabil pe o lună de zile câştigătorului, dar s-a renunţat la idee pentru că exista şi varianta ca persoana să fie din afara oraşului, sau chiar a judeţului, iar recompensa nu mai avea efect.


A fost o decizie luată în Consiliul de Administraţie al societăţii, prin care am dorit să răsplătim simbolic persoana care va cumpăra acest bilet aniversar“, a mai spus directorul Perla Invest.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite