Neamţ: La modă cu bani puţini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: La modă cu bani puţini
Neamţ: La modă cu bani puţini

Pietrencele care vor să fie cochete la plajă au luat cu asalt magazinele

Produsele la preţ redus sunt la mare căutare anul acesta deoarece amatoarele de bronz îşi doresc să arate bine, însă ţin cont şi de criză.

 Pietrencele îşi doresc să fie în trend în vara lui 2009, însă pe bani cât mai puţini. Înainte să-şi facă bagajul pentru ştrand, litoral sau munte, doamnele şi domnişoarele au trecut mai întâi printr-o sesiune de shopping.


Comercianţii s-au aprovizionat corespunzător, cu produse potrivite şi ca tendinţe, şi ca preţuri. „În perioada aceasta au crescut vânzările la articolele pentru plajă. Doamnele sunt preocupate să arate bine şi când merg să se bronzeze”, a declarat astăzi Costina Mircea, gestionar la un magazin de articole de sezon.


Preţuri adaptate la criză


Pentru vara lui 2009, designerii recomandă costume de baie viu colorate, care vor lua ochii tuturor admiratorilor de pe plajă. La mare căutare sunt costumele turcoaz, fuxia, roz, alb combinat cu negru şi imprimeurile florale. În funcţie de preferinţe, doamnele pot alege atât costumul cu două piese, cât şi cel întreg, care este în trend. „Îmi place să fiu la modă şi sunt atentă la ce se poartă. De obicei, îmi cumpăr alt costum de baie în fiecare vară, în funcţie de tendinţe”, ne-a spus Roxana Catană, studentă.


Preţurile au fost adaptate pentru perioada de criză. Pietrencele care au răbdare să caute mai mult în coşul cu reduceri nu scot mai mult de 200 de lei din buzunar pentru costumul de baie, pălăria de soare şi loţiunea protectoare. „Costumul de baie mi-l iau la ofertă pentru că este mult mai ieftin. Banii rămaşi îi investesc în accesorii pentru plajă pentru că sunt la fel de importante”, ne-a spus Cristina Mândru. Specialiştii spun că în acest an se poartă ochelarii de soare rotunzi şi mari şi pălariile cu boruri mari.

Preţuri accesibile pentru o ţinută de plajă

lCostume de baie:
20 - 170 de lei;
Pălărie de soare:
39 - 60 de lei;
Pareo: 10 - 39 de lei;
Geantă de plajă:
50 de lei;
Şlapi: 25 - 60 de lei;
Loţiune de plajă:
8 - 50 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite