Schi alpin, snowboard şi bal mascat pe pârtie la Piatra Neamţ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend se va desfăşura pe muntele Cozla cea de-a treia ediţie a Festivalului „Piatra pe Zăpadă”.

Pasionaţii sporturilor de iarnă vor putea lua parte, de astăzi până duminică, la concursul de schi alpin (probă de slalom uriaş), snowboard (slalom paralel) şi la un bal mascat programat în ultima zi a evenimentului.

Administratorii amenjării vor să promoveze singura pârtie din ţară pe care se schiază în weekend până la miezul nopţii. Vineri este programată cupa de schi. „Vor fi concursuri unde sunt aşteptaţi să participe toţi fanii acestui sport indiferent de vârstă", spune Cătălin Goldan, directorul societăţii Perla Invest, partener al evenimentului organizat de Primăria Piatra Neamţ.

image

Sâmbătă, 18 februarie, va avea loc concursul de snowboard slalom paralel, structurat pe categorii de vârstă, iar duminica va fi  dedicată jocurilor la baza pârtiei (trasul sforii, hochei cu măturoaie, mersul pe schiuri cu oul în lingura de lemn) şi un bal mascat.

Un puşti de 8 ani din Neamţ a fost accidentat de o sanie

„Toţi cei care vor veni la schi costumaţi, sau având elemente dintr-un costum vor intra în concurs. Înainte să coboare pe pârtie, aceştia vor face o fotografie la panoul Festivalului Piatra pe Zăpadă. Fotografia care va strânge cele mai mule like-uri pe Facebook până marţi, 22 februarie, la ora 16.00, îi va aduce personajului un ski pass de două zile pe pârtia Cozla", spun organizatorii.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite