Fără investiţii noi în Piatra Neamţ anul acesta. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Infrastructura turistică de pe Muntele Cozla va fi dezvoltată şi anul acesta
Infrastructura turistică de pe Muntele Cozla va fi dezvoltată şi anul acesta

Cele mai importante subiecte din ziarelel locale de astăzi, 3 martie.

Bugetul oraşului Piatra Neamţ, aprobat în şedinţa Consiliului Local de marţi, 2 martie, nu prevede demararea unor investiţii noi, ci doar continuarea celor deja începute. Bugetul primăriei pietrene pentru anul 2010 a fost stabilit la 2.617.000 de lei. Comparativ cu anul trecut, acesta este mai mare cu circa 20 de milioane de lei, ceea ce infirmă previziunile pesimiste care anunţau că anul acesta ar putea fi mult mai rău decât în 2009.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Din 10 medici reclamaţi, doar doi au fost sancţionaţi

Colegiul Medicilor Neamţ a primit, anul trecut, 10 reclamaţii împotriva medicilor. Dintre doctorii pârâţi, doar unul s-a ales cu un avertisment, iar altul cu o atenţionare. Cei mai mulţi pacienţi au fost deranjaţi nu de profesionalismul doctorilor, ci mai mult de felul în care li s-a vorbit.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Nemţeni păcăliţi să trimită bani în Senegal: Frauda „419“
 
Zeci de nemţeni au căzut în plasa escrocilor care, folosind corespondenţa electronică, au cerut bani promiţând câştiguri fabuloase. Deşi, în ultimii doi ani, astfel de înşelătorii s-au înmulţit, niciuna din victime nu a depus plângere la Poliţie.
Sursa: Realitatea media

Primul parc eolian din judeţ va fi construit la Borca
 
Pe muntele Budacu, la aproximativ 25 de kilometri de centrul comunei Borca, va fi construit primul parc eolian din judeţul Neamţ. Investiţia, estimată la 80-100 de milioane de euro, va fi realizată de firma Telemont SRL Borca, în parteneriat cu o firmă ieşeană, şi va consta în 25 de turbine cu o capacitate totală de 50 MW.
Sursa: Realitatea media

Radarele nedetectabile sunt aşteptate de la o zi la alta în Neamţ

Şoferii vitezomani au început deja să caute noi soluţii pentru a fenta tehnologia de ultimă oră ce va ajunge în dotarea poliţiei rutiere. O primă soluţie este folosirea staţiilor de emisie recepţie, cu care şoferii se anunţă reciproc despre întâlnirea, în trafic, a unui aparat radar.
Sursa: Ziarul de Roman

Măcelarii ţepari au fost puşi în libertate

Trei ţepari judecaţi în stare de arest pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, complicitate la această faptă şi constituirea unui grup infracţional organizat au cerut să fie liberi. Cristian Gogu, Radu Păduraru, ambii din Trifeşti, şi Constantin Daria, din Gâdinţi au fost puşi în libertate prin sentinţa Curţii de Apel Bacău, la sfârşitul săptămânii trecute.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite