Neamt: VIP-urile se bronzează la ştrand, ferite de ochii curioşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: VIP-urile se bronzează la ştrand, ferite de ochii curioşilor
Neamt: VIP-urile se bronzează la ştrand, ferite de ochii curioşilor

Zona VIP nu duce lipsă de clienţi, deşi lucrările de amenajare s-au finalizat aproape de încheierea sezonului estival.

Când vorbim de lux, oamenii nu se sfiesc să scoată bani din buzunare. Pe sfârşitul acestui sezon estival, la Piatra Neamţ a fost inaugurat în cadrul ştrandului municipal un sector special amenajat pentru VIP-uri. Mai concret, pietrenii şi turiştii mai groşi la pungă care îşi doresc să se bronzeze feriţi de privirile curioşilor beneficiază acum de un spaţiu la care vor avea acces după ce vor plăti un tarif special.

„Ideea a venit după ce am primit câteva solicitări din partea unor persoane care şi-ar dori mai multă intimitate când vin la plajă. Ne-am gândit că aceştia ar putea să vină la Ştrandul Tineretului să faca baie şi să se bronzeze, în loc să fugă un weekend la mare“, a declarat viceprimarul Dragoş Chitic.

Investiţiile vor continua

Noul sector este situat între bazinul mare şi albia râului Bistriţa. „Nu am văzut încă această zonă. Cred că voi merge. Dacă nu mai am timp anul acesta, cu siguranţă anul care vine“, a spus Mirela Creangă, aflată la plajă în ştrand. Zona VIP se întinde pe o suprafaţă de circa 1.000 mp, iar cei care doresc să capete un bronz de munte fără să fie în centrul atenţiei beneficiază de două piscine, şezlonguri, nisip şi tot confortul necesar. „E super aici! Vin pentru prima oară, dar cu siguranţă voi reveni. Nu mi se pare scump“, a declarat  încântat tânărul George Croitoru, care vine tocmai de la Bacău pentru aceste condiţii.

Ştrandul din Piatra Neamţ este deja cunoscut pentru dotările şi amenajările de care clienţii pot beneficia. Mulţi turişti ajung special în zonă pentru a face plajă în această locaţie, iar autorităţile sunt convinse că noua zonă va avea succes. „Investiţiile la zona VIP vor continua şi anul viitor. Vrem să mai facem un bar, să aducem umbrele şi să organizăm periodic evenimente“, a menţionat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ.

În noul sector a fost amenajat un bar, au fost amplasate corturi şi canapele, iar pentru un ambient plăcut au fost aduse plante exotice. De asemenea, clienţii VIP beneficiază de vestiare şi toalete. Toate acestea au şi un tarif pe măsură, însă pentru ce se oferă clienţii se declară mulţumiţi. „Merită banii, nu este foarte scump. Momentan, mă mulţumesc să mă bronzez în ştrand cu toată lumea“, spune Laura Mircea de la Roman. Întreaga investiţie a fost suportată de societatea Urban, firmă care are în administrare tot complexul de agrement.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite