Noi audieri în cazul tentativei de omor asupra lui Puiu Mironescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane din Neamţ au fost conduse de poliţişti la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău pentru a fi audiate în dosarul tentativei de omor asupra pietreanului Puiu Mironescu, astăzi, 20 aprilie

Audiaţii de astăzi sunt martori în dosarul coordonat de prim-procurorul Felix Bănilă, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. „Au fost invitate la audiere în calitate de martori, dar, pentru că aveam dubii cu privire la prezentarea lor, am rugat organele de Poliţie să să ne asigure sprijinul“, a precizat Felix Bănilă.

Aceste trei persoane sunt rude cu suspectul principal din acest dosar, Adrian Marin Botez, zis Ţâţă, conform precizărilor făcute de procurorul Bănilă. „Una dintre persoane a mai fost audiată după percheziţiile imobiliare din data de 15 martie. Audierile de astăzi au fost făcute în prezenţa avocatului ales al uneia dintre persoanele cercetate“, a mai spus prim-procurorul Felix-Bănilă.

În dosarul tentativei de asasinare a lui Ion Dumitru Mironescu, zis Puiu, a început urmărirea penală împotriva a peste 20 de persoane. Acesta a fost bătut cu bâtele de mai mulţi tineri care i-au tamponat maşina, la ieşirea din Bacău spre Piatra Neamţ, în seara de 14 februarie.

Puiu Mironescu este cercetat, la rândul său, pentru complicitate la asasinarea lui Gheorghe Mararu de către Cristian Chilat, zis Falău, într-o cafenea din centrul oraşului Piatra Neamţ, duminică la amiază, în data de 14 noiembrie 2010.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite