Trei tineri din Neamț sunt cercetați penal pentru că au distrus afișe electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma reclamațiilor depuse de un candidat la primăria Zănești, polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Partea vătămată a cerut despăgubiri reprezentând contravaloarea a 1500 de afișe rupte.

Candidatul PP-DD la primăria Zănești, Daniel Vinca a depus pângere la secția de poliției rurală Roznov în ziua de 12 mai, după ce, cu o seară înainte i-a surprins pe S.Lucian, de 28 de ani, însoțit de alți doi tineri, în timp ce îi distrugeau afișe electorale, postate în alte locuri decât cele autorizate.

„În urma verificărilor, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți doi tineri ca fiind C. Octavian, de 18 ani și O. Alexandru, de 21 de ani, ambii din comuna Zănești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. 

La finalizarea cercetărilor se va propune soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț. Valoarea prejudiciului a fost estimată de partea vătămată la suma de 1.500 de lei, reprezentând cele 1.500 de afișe distruse.

Start încins de campanie în Neamț. Plângere penală pentru un banner distrus

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite