Senzațional! Dan Diaconescu a constatat la Piatra Neamț că a slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul Partidului Poporului le-a spus simpatizanților că turneul de campanie electorală l-a extenuat fizic. În ciuda declarațiilor, Diaconescu a ținut un discurs electrizant pentru sutele de susținători care l-au așteptat la Casa de Cultură.

Duminică la prânz, Dan Diaconescu a reușit cu greu să intre în sala unde era programată adunarea, fiind asaltat de susținătorii cu eșarfe violet.

„Doamnele care m-au strâns în brațe mi-au simțit și coastele prin haină. Costumul ăsta îmi venea bine, era ca și turnat acum câteva luni când am plecat în turneu prin cele 3885 de localități, astăzi îmi este destul de larg. Am plecat cu 62 de kilograme, mai am doar 57, sunt mai mult oase decât carne", le-a spus politicanul celor din sală.

Discursul de aproape o jumătate de oră susținut de pe scenă s-a vrut și un răspuns la acuzele detractorilor săi și ai partidului pe care îl reprezintă la scrutinul local.  

 „Sunt știrb ca mulți dintre copiii dumneavoastră, dar eu am o vârstă, n-am un dinte în față, sunt alb la păr, am și puțină cocoașă, slăbănog nu mai vorbim, dar am învățat ce să le spun ciocoilor. Când mă întreabă unde e Elodia, eu îi întreb unde este flota?", a mai spus fondatorul PP-DD.

În weekend, Dan Diaconescu a ajuns în 15 localități pentru susținerea candidaților PP-DD din Neamț la alegerile din 10 iunie.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite