S-a tras la sorți ordinea partidelor pe buletinele de vot din Neamț. Vezi cum vor arăta buletinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operațiunea s-a desfășurat la sediul Biroului Electoral de Circumscripție județean, în prezența reprezentanților formațiunilor politice. Numele partidelor au fost ascunse în plicuri.

Într-o primă etapă, președintele Biroului electoral județean, judecătoarea Cristina Marazliu a stabilit ordinea de publicare a partidelor și alianțelor formate din partide parlamentare, pe buletinele pentru primar și Consiliul Județean.

Astfel, poziția 1 pe buletinele de vot va fi ocupată de candidații A.P.E.L (Alianța Electorală Populară Progresistă Europeană Liberală), formațiune care a coalizat trei partide: PDL, UNPR și PNȚ-CD.

Pe următoarea poziție pe buletinul de vot vor fi candidații USL, sau, acolo unde este cazul, cei ai PSD ori PNL. Magistratul a explicat că a fost nevoie de plicuri separate pentru PSD și PNL, deoarece sunt localități în care candidații merg pe liste separate.

A urma extragerea pentru partidele neparlamentare, iar ordinea publicării pe buletinele de vot a celor șapte formațiuni rezultată în urma extragerii este: Partidul Verde, PP-DD, Forța Civică, PRM, P.A.S, P.E.R și Partidul Poporului - Legea Ciubotaru.

Ordinea pe buletinele de vot la primari și Consilii Locale ale partidelor neparlamentare înscrise în cursa alegerilor din 10 iunie este stabilită, tot prin tragere la sorți, de fiecare birou electoral de circumscriptie din cele 83 de localități ale județului.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite