Prefectul de Neamț reclamat la ANI pe motiv de incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vasile Constantin organizează și participă la alegeri în același timp
Dan Vasile Constantin organizează și participă la alegeri în același timp

Dan Vasile Constantin trebuie să se ocupe de organizarea alegerilor în care este și candidat. Numele său apare pe buletinele de vot pe listele de propuneri ale USL pentru Consiliul Județean.   

Sesizarea privind incompatibilitatea a fost depusă inițial la Biroul Electoral Județean Neamț de către formațiunea A.P.E.L. și de o persoană fizică. Membrii biroului nu s-au putut pronunța asupra situației reclamate, dar au transmis mai departe plângerea către Agenția Națională de Integritate.

„Nu se poate să fii şi candidat, şi prefect, aşa ceva nu s-a mai văzut în România, e de rîsul curcilor", a spus Toader Mocanu, senator PDL de Neamț.

Dan Vasile Constantin a fost instalat în funcția de prefect joi, 31 mai. La data numirii în funcție nu mai exista posibilitatea de a fi scos de pe lista de candidați depusă la Biroul Electoral Județean.

De altfel, numele prefectului va apărea pe cele 540.000 de buletine de vot care au fost tipărite deja și vor fi distribuite joi, vineri și sâmbătă la secțiile de votare de pe raza județului.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite