Pinalti le răspunde lui Ponta și Antonescu: „Cine ridică sabia, de sabie o să moară!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După atacul premierului în timpul vizitei electorale efectuate la Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan i-a dat replica prin trei ziceri din popor. Pinalti și Culiță Tărâță spun că liderii USL sunt de fapt cei care încalcă legea și nu doresc decât răzbunare.

Edilul de Piatra Neamț Gheorghe Stefan consider că declarațiile belicoase ale premierului Ponta și ale lui Crin Antonescu sunt legate de sondajele de opinie care nu plasează USL câștigător în județul Neamț la alegerile din iunie.

„Domnii Ponta și Antonescu au venit la Piatra Neamt pentru că știu că sunt perdanți și sondajele ne dau pe noi câștigători. Doar jignesc, insultă, calomniază, fără a avea dovezi. Guvernul USL Ponta proclamă respectarea legilor, dar a arătat că au o singură lege: cine nu-i cu noi, înseamnă că e împotriva noastră. Avem un guvern asemănător cu cele conduse de Stalin și Hitler", a spus Gheorghe Ștefan.

Citește și: Victor Ponta s-a dezlănțuit la Piatra Neamț: „Faceți un apel la 112 să-l ia pe Pinalti!"

Acesta consideră că atacurile liderilor USL sunt „nejustificate, nedovedite, neprobate".

 „Le transmit un mesaj: cine semană vânt, culege furtună, cine ridică sabia, de sabie o sa moară și nu mor caii cand vor câinii", a mai spus Ștefan.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012
Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite