Scandal la mitingul USL din Piatra Neamţ! Un simpatizant al PP-DD a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pietrean care făcea scandal la adunarea unde veniseră liderii USL a fost ridicat de jandarmi și scos din mulțime. Bărbatul care deranja manifestanții pentru că făcea propagandă pentru PP-DD și se certa cu manifestanții a fost amendat cu 500 de lei.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 26 mai, în fața Casei de Cultură din Piatra Neamț unde Marius P., de 35 de ani, i-a deranjat prin comportament pe participanții la mitingul lui Victor Ponta și Crin Antonescu.

„Jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică au observat un bărbat care se manifesta zgomotos, protestând faţă de cei aflaţi la adunare şi intrând în conflict verbal cu mai mulţi cetăţeni. Bărbatului i s-a cerut să părăsească adunarea, dar a refuzat şi şi-a continuat protestul, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru îndepărtarea acestuia din zonă"
, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Pietreanul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii 60/1991 republicată privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Neamț despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite