Volei: Speranță și resemnare după cuplajul de la Polivalenta din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la Unic nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor spectatorilor
Fetele de la Unic nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor spectatorilor

Voleibaliștii de la VCM LPS mai cred în șansa de a prinde locul patru înainte de turneul play off după ce s-au impus în fața rivalilor de la Baia Mare. Fetele de la Unic au pierdut însă derby-ul cu Dinamo și vor avea o misiune infernală pentru a prinde un loc de cupă europeană.

Spectatorii care au urmărit cele două dispute la fileu programate sâmbătă după amiază în sala Polivalentă au avut parte de satisfacții doar din partea echipei masculine de volei.

Cuplaj voleibalistic la Polivalenta din Piatra Neamț. Meciuri pe muchie de cuțit înainte de play-off

În meciul care a deschis cuplajul voleibalistic, VCM LPS Piatra Neamț s-a impus fără probleme cu 3:0, în fața adversarilor de la Știința Explorări Baia Mare, contracandidata nemțenilor pentru ocuparea locului 4 înainte de turneul play off.

Fetele de la Unic și-au dezamăgit însă fanii în cel de-al doilea meci al zilei, după ce au fost învinse de Dinamo București. Chiar dacă au dat senzația că se pot impune după ce au egalat situația pe tabelă, nemțencele au trebuit să se recunoască învinse cu 1:3 de formația din Capitală.   

„Sunt supărată, puteam face astăzi un meci bun şi o surpriză mare. Mă uitam la Dinamo şi mi se părea că nu mai este echipa din anii trecuţi, poate este şi obosită. Îmi pare rău că nu am reuşit să profităm",a spus Mihaela Voivod, antrenoarea de la Unic Piatra Neamț.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite