Vizită la Cetatea Neamţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetatea Neamţului
Cetatea Neamţului

Pietrenii şi turiştii pot încerca o vizită la Cetatea Neamţului, obiectiv turistic situat la 46 de kilometri de Piatra Neamţ. Redată la începutul lunii august în circuitul turistic naţional şi internaţional, după doi ani de reabilitare, fortăreaţa medievală are 21 de încăperi.

În weekend
Petreceri retro şi house în oraş
Clubul Tequila găzduieşte în această seară, după ora 23.00, o Retro Party, iar intrarea este liberă. Mâine seară, la Club Night va întreţine atmosfera DJ Nedelcu. Fetele beneficiază de intrare liberă, iar băieţii plătesc 40 de lei.

În weekend
„Bruno“, la Dacia Panoramic
Producţia americană „Bruno“ rulează în weekend la Cinema Dacia Panoramic din Piatra Neamţ, de la orele 14.00, 16.00 şi 18.00. Preţul biletului este 4 lei la prânz şi 6 lei după-amiază şi seara. 

Duminică
Două spectacole la „Tineretului“ 
Cei mici sunt aşteptaţi duminică, de la ora 11.00, la Teatrul Tineretului, unde va fi pus în scenă spectacolul „Ionuţ şi Măriuca“. De la ora 19.00, pietrenii pot viziona „Soldaţii“, de Zalan Tibor, în regia lui Szabo K. Istvan.

Şedinţe de relaxare la salina din Centrul SPA
Administratorii salinei special amenajate în cadrul Centrului SPA din Piatra Neamţ le recomandă pietrenilor să încerce cu încredere câteva şedinţe. Complexul pune la dispoziţie condiţii moderne de relaxare. Camera este discret luminată pentru asigurarea unei bune relaxări a organismului, iar aerul puternic ionizat este deosebit de eficient în tratarea afecţiunilor respiratorii. Pentru o oră la salină adulţii vor plăti 13 lei, în timp ce copiii vor avea reducere la 6 lei. Pentru un abonament de 10 şedinţe, preţul este 100 de lei la adulţi şi 50 de lei pentru cei mici.

Vizită la Cetatea Neamţului
Pietrenii şi turiştii pot încerca o vizită la Cetatea Neamţului, obiectiv turistic situat la 46 de kilometri de Piatra Neamţ. Redată la începutul lunii august în circuitul turistic naţional şi internaţional, după doi ani de reabilitare, fortăreaţa medievală are 21 de încăperi. Cele mai atractive sunt sala de sfat şi judecată, sala armelor, închisoarea şi paraclisul. Interesantă este închisoarea, prin prezenţa a patru manechine realizate pentru reconstituire. Preţul biletului de intrare este 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Teatru de improvizaţie cu elevii Şcolii de Artă
Grupa mare a clasei de actorie de la Şcoala Populară de Artă propune un spectacol inedit. Elevii de gimnaziu şi de liceu pun în scenă o piesă de teatru fără text, care cuprinde două momente de improvizaţie. „Praznicul Savetei“ şi „Ne-a mai rămas doar ostamox“, aşa cum au fost intitulate cele două intervenţii, sunt bazate pe scenarii şi personaje studiate şi propuse de cursanţi. Evenimentul are loc duminică, la ora 17.00, în sala Şcolii de Artă de pe strada Ştefan cel Mare, iar intrarea este liberă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite