Viorel Hizo: „Pe acest teren nu am pierdut niciun joc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo și Adailton așteaptă cu încredere meciul cu Lazio
Viorel Hizo și Adailton așteaptă cu încredere meciul cu Lazio

După reușitele din Europa League, antrenorul vasluienilor este convins că stadionul din Piatra Neamț îi poartă noroc. Tehnicianul a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu ştie să pregătească un meci pentru a obţine o remiză, dar s-a declarat foarte mulţumit dacă FC Vaslui va termina la egalitate meciul cu Lazio.

„Nu ştiu să joc pentru remiză. Dacă iese remiză în urma jocului pe care-l prestăm, înseamnă că este bine şi mai avem o şansă. Însă nu ştiu secretul prin care să joci şi să obţii remiză. Pentru Vaslui şi pentru mine ar fi extraordinar să nu pierdem acest joc", a spus Hizo.

El a precizat că FC Vaslui poate obţine un rezultat bun cu Lazio dacă va avea şansă, pentru că altfel este foarte difcil de învins un adversar de talia formaţiei italiene.

„Aşteptăm ca în jocul de mâine să avem şi şansă pentru că dacă nu ai şansă la un astfel de joc, atunci chiar e foarte greu să învingi o echipă cum este Lazio. Aşteptăm o partidă grea, în care nu cred că Lazio îşi va permite să menajeze vreun jucător şi sunt convins că va veni la Piatra Neamţ cu cea mai bună echipă. Acest teren ne-a dat şansă, pe acest teren nu am pierdut niciun joc, deşi au fost meciuri foarte grele şi aşteptăm ca mâine să fie mai mulţi suporteri în tribune pentru a susţine echipa în încercarea noastră de a obţine un rezultat bun, care ar duce echipa în primăvara europeană, ceea ce ar fi istorie pentru Vaslui", a mai spus antrenorul.

În urmă cu 12 ani, Viorel Hizo, pe atunci antrenor la Ceahlăul, a părăsit neînvins terenul din Piatra Neamț după remiza obținută în meciul jucat cu o altă echipă de top din Italia, Juventus Torino (1-1).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite